Aanmelden collectief prive pakket

Heeft u een prive pakket verzekering (o.a. uw auto-, inboedel- en reisverzekering e.d.) bij Nationale Nederlanden, ASR, Reaal, Allianz, Unigarant of Avero Achmea? Dan is de kans groot dat wij uw lopende verzekering(en) kunnen omzetten naar Het MKB Collectief middels onderstaand formulier.
Wilt u overstappen naar het collectief? Ook hiermee kunnen wij u helpen.

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Uw verzekering (en)
  • Waar zijn de verzekering(en) momenteel ondergebracht?)
  • Uw toestemming
  • Ik wil graag mijn huidige verzekering(en) laten controleren op de mogelijkheid voor korting op mijn premie of een vergelijking laten maken voor mogelijke alternatieven. Zodoende verzoek ik hierbij de bemiddeling en advisering van mijn privé verzekeringspakket per heden te laten verzorgen door New Wave Assurances van het MKB Collectief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.