Arrangement vastgoed collectief

Het vastgoed collectief heeft samen met verschillende partners een exclusief arrangement ingericht voor ondernemers die actief zijn binnen de vastgoed markt.
Ondernemers kunnen aanspraak maken op ondersteunende diensten voor de aan- en verkoop van objecten, sale en leaseback constructies met gunstige voorwaarden, in contact komen met investeerders en andere gerelateerde diensten. Verder faciliteert de organisatie de collectieve inkoop van o.a. zakelijke verzekeringen, AVG, marketing, IT werkplekken en zorg.

Zorgportaal
U kunt via ons ook gebruik maken van het zorgverzekering collectief. Profiteer samen met uw medewerkers (incl. gezinsleden) van korting op de zorgverzekering maar ook van extra dekking en andere aanvullende diensten waaronder het artroselifestyle programma (www.artroselifestyle.nl) en de medisch professional zoeksupport (www.sportmedischnetwerk.nl). Initiatieven die door het collectief in samenwerking met medische professionals zijn opgezet. Hierbij is het doel om extra ondersteuning te bieden maar ook om te helpen om fit en vitaal te worden en te blijven.

Ga naar zorgportaal

Sale & Leaseback

Heeft u een bedrijfspand, vastgoed, een eigen woning of ander onroerend goed en wilt u geld vrijmaken op basis van de sale and leaseback methode? Maak op deze manier (werk)kapitaal vrij, onder gunstige voorwaarden.

Aanvragen

Aan- en Verkoop

Wilt u uw vastgoed snel verkopen? Dan is het het eenvoudigste als er een investeerder het pand direct kan afnemen, zonder bijvoorbeeld voorwaarden op financiering. Op deze manier is het mogelijk dat u na het aanbieden van uw object deze dezelfde dag nog verkoopt.

Aanvragen

Vastgoed opdracht


Uw pand verkopen? Of gebruik maken van de sale en leaseback constructie? Stop met zoeken en laat de geïnteresseerde partijen naar u toekomen.

Plaats een ‘vastgoed opdracht’ en ontvang binnen 48 uur meerdere reacties.

Hoe het werkt…

Aanvraagformulier