Het inkoopplatform voor ZZPérs en het MKB

Het inkoopplatform voor ZZP’ers en het MKB.

Profiteer van voordeel op zakelijke verzekeringenprivé verzekeringenwebsite bouwenonline marketingzakelijke financieringonline IT werkplekkenAVG diensten

Profiteer van voordeel op zakelijke verzekeringenprive verzekeringenwebsite bouwenonline marketingzakelijke financieringonline IT werkplekkenAVG diensten

Naar collectief arrangement

MKB collectief arrangement

Ons arrangement is afgestemd op ZZP’ers en ondernemers in het MKB (inclusief medewerkers). Wij bieden collectieve voordelen voor verschillende diensten. Alleen al op het verzekeringspakket kan de besparing oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Zorgverzekering
Ben je bijvoorbeeld verzekerd bij ONVZ, Menzis, De Amersfoortse, CZ en VGZ? Dan kun je jouw huidige zorgverzekering eenvoudig omzetten naar een collectieve. Dit kan via het digitale formulier of met een telefonisch aanmelding. En aanmelden kan het hele jaar door!

Naar zorgverzekering collectief

Wat wij bieden

Voordeel

Via ons platform bieden we zakelijke oplossingen aan voor ondernemers. Gemak, scherpe premies en goede voorwaarden zijn met een ‘klik’ voor jou binnen handbereik

Online

Omdat we hebben gekozen om hoofdzakelijk ‘on-line’ te werken hebben we meer slagkracht, landelijke dekking en kunnen we beter inspelen op veranderingen in de markt.

Advies

Heb je vragen en kom je er niet uit? Je krijgt hulp van een persoonlijke adviseur voor ondernemersvragen en de juiste begeleiding. We hebben een goede mix tussen het gemak van ‘on-line’ afsluiten en persoonlijke aandacht via onze Helpdesk

Collectief

Wij zijn van oudsher een collectieve inkoop organisatie en verzorgen arrangementen voor onze samenwerkende partners zoals koepels, branche- en beroepsorganisaties en werkgevers.

Altijd onafhankelijk met keuze uit meerdere aanbieders.

Vergelijk en kies de aanbieder die bij je past. Dankzij onze collectieve inkoop kracht profiteer je van betere voorwaarden en voordelige premies. In ons collectief zitten ruim 70.000 ondernemers.

Neem contact op

Collectief verzekeren is niet alleen goedkoper. Maar ook beter.

Ben je als organisatie op zoek naar een collectief arrangement voor je medewerkers, leden of abonnees? Wij vertellen je graag meer over onze slagkracht in de markt. Laten we kennis maken om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak