Arbeidsongeschiktheid

Wanneer u als gevolg van ziekte of een ongeval arbeidsongeschikt raakt en u niet meer (volledig) kunt werken, wordt u onverwacht geconfronteerd met een terugval in inkomen. Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt u ervoor dat u nog steeds inkomen heeft.

Samen staan we sterk
Dankzij het collectief staat u sterker.  Uw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van uw AOV maar ook wanneer u arbeidsongeschikt raakt staan wij en het collectief u bij.

AOV vergelijken

Aan de hand van uw wensen zal onze adviseur telefonisch met u doornemen of de gekozen uitgangspunten aansluiten op uw persoonlijke situatie. U ontvangt u een vergelijking van verschillende AOV aanbieders.

Online afsluiten
U kunt u de AOV volledig online afsluiten. Heeft u toch behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dan staan wij u graag te woord.

Direct AOV premie vergelijken


NWA-AOV exclusief

Naast de reguliere AOV’s kunt u via ons ook de NWA-AOV afsluiten. De NWA-AOV is speciaal ontwikkeld voor specifieke beroepen met een bepaald profiel. De ondernemer dient o.a. een minimale omzet te hebben van €80.000,- en in het bezit te zijn van een HBO/WO afgeronde opleiding.  Deze verzekering kenmerkt zich doordat de premie daalt naarmate de verzekering loopt. Voor deze AOV kunt u direct de premie op de website berekenen.

Direct AOV premie berekenen